donderdag 13 juni 2013

Het ongrijpbare verlangen van een stoutmoedige bosschildpad

 organiseert een wedstrijd:
Verhalenwedstrijd '55-fiction'
Let op je woorden! Joos organiseert een verhalenwedstrijd en kiest resoluut voor de korte baan: 55-fiction. Stuur hier je verhaal in.
Schrijf een verhaal van maximaal 55 woorden en overtuig de jury:Joost Vandecasteele, Saskia De Coster en Herman Brusselmans.
De beste verhalen komen op Radio 1 en in De Standaard.
Het allerbeste verhaal wint een eReader met maar liefst 55 titels op, met boeken van juryleden Saskia De Coster, Herman Brusselmans en Joost Vandecasteele, maar ook van Tom Lanoye, Dimitri Verhulst, Herman Koch en vele anderen.
 
De spelregels:
De regels zijn even simpel als moeilijk: maximaal 55 woorden, met een of meerdere personages en een plot die niet mag eindigen in gemoraliseer. Vermoord gerust iemand, bak een eitje of een koop een kettingzaag. Zolang je het maar in 55 woorden doet. De titel hoort niet bij de 55 woorden maar bevat maximaal 7 woorden. Inzenden kan tot en met woensdag 19 juni 2013.
Een tip van jurylid Joost Vandecasteele:
"55 Fiction kan je vergelijken met een tatoeage laten zetten. Stel dat je een tatoeage laat zetten die nooit meer weggaat. Dan moet je heel goed kiezen. Wat staat erop? Hoe mooi moet dat zijn? Hoeveel moet dat vertellen over mezelf? Een goede tatoeage maakt mij altijd ook een beetje bang."
Tof initiatief!


Dit is alvast de inzending van Bioloog Dirk Draulans:



Mooi! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten